fbpx

Frizure s londonskim potpisom u centru Zadra

Jedva uočljivi pramenovi, asimetrično šišanje i “neuredno” počešljane frizure su tajna trendy oblikovane duge i kratke kose, koje frizer Nino Gregov za ovu sezonu predlaže Zadrankama

Gotovo da u gradu nema djevojke i žene koje ne znaju za frizerski salon “Nino”, koji je prije sedam godina otvoren u srcu poluotoka. Kako i ne bi, kad se uigrani tim Nine Gregova, majstora češlja i škara, brine da, iz sezone u sezonu, svojim sugrađankama oblikuje vlasi po diktatu svjetskih frizerskih trendova. A da bi ih počeli istodobno slijediti kad i njihove kolege u Londonu, Parizu ili Milanu, frizer Nino Gregov odlučio je osobno i iz “prve ruke” doznavati kako se stvaraju i u britanskoj prijestolnici još nešto naučiti.

– Krajem prošlog ljeta otputovao sam u London i marljivo radeći mjesec dana upijao nova znanja, pa sam po povratku odmah u svom salonu primjenjivao otočne novitete. Bilo je to iskustvo koje me potaklo da otad naizmjence radim u Zadru i Londonu. Dosad sam se ondje okušao u nekoliko salona i najviše radio na području Camdena, rasadniku frizerskih trendova, kazuje nam Nino Gregov za susreta uz espresso u stanci na njegovom radnom mjestu.

Pritom nam je povjerio da klijenticama tijekom ove sezone proljeće/ljeto predlaže i oblikuje frizure duge ili kratke asimetrično ošišane kose. Oblik im nije strogo zadan, jer frizeri imaju “slobodne ruke”.

– No, ta londonska preporuka vrijedi i kad je riječ o korištenju boja- povjerava nam Nino i dodaje.- Najčešće koristimo paletu smeđih nijansi, upotpunjenu s jedva uočljivim sedef, blond ili nježno ružičastim pramenovima. Trendu su tzv. neuredne frizure, pa su zaboravljene sve one s raspuštenim uvojcima poluduge ili duge kose, ali i strogo počešljane punđe.

Izvor: mediapress.hr