fbpx

Nastavlja se natjecanje u košarkaškoj A-1 ligi za prvaka

Sve loše iz ogleda s Cibonom košarkaši Zadra mogu popraviti večeras pred svojim navijačima u srazu s Cedevitom.

Osmim kolom nastavlja se natjecanje u košarkaškoj A-1 ligi za prvaka. Igrači Zadra u dvorani Krešimira Ćosića ugostit će od 20 sati i 30 minuta uz prijenos u našem programu momčad Cedevite. Obje momčadi kao i vodeća Cibona do sada su ostvarile po 6 pobjeda i 1 poraz. Zadru ga je u prošlom kolu nanijela Cibona dok su upravo Zadrani na otvaranju Lige za prvaka iznenadili u Zagrebu svog večerašnjeg protivnika.

Trener Zadra, Rajko Vidaković.

„Dolaze motivirani uzvratiti nam za poraz koji smo im priuštili u prvom dijelu natjecanja. Dolaze jači za tri igrača: Delaša, Sutona i Raya. Mi ćemo nastupiti bez Lawrencea koji se nakon pet minuta igre protiv Cibone požalio na bolove u leđima. Svejedno, očekujem od svojih igrača da odigraju dobru utakmicu. Prije svega borbenu, s dobrim otvaranjem, puno motivacije. Vjerujem da tako možemo do pobjede koja nas ostavlja u utrci za jedno od prva tri mjesta Lige za prvaka“.

Danas se igraju još dva susreta ovog kola, Zagreb je domaćin Jollyu, Cibona gostuje u Sinju kod Alkara dok je sinoć na Baldekinu, Šibenik bio bolji od riječkog Kvarnera 69:58.

Izvor: HRT/ZDanas