fbpx

Prijave u subotu moguće i na licu mjesta

Wings for Life World Run, globalna utrka za koju se svijet mjesecima priprema pokucala je na vrata i u nedjelju 4. svibnja na svojoj startnoj liniji ugostit će tisuće ljudi u dosad neviđenom sportskom spektaklu. Istog trenutka 32 zemlje svijeta, 34 startne linije, šest kontinenata, 13 vremenskih zona i tisuće trkača iz 136 zemalja svijeta postat će jedno i trčati za one koji ne mogu. Prijave će biti otvorene u subotu od 10 do 20 sati na Pozdravu suncu u Zadru.

Rekreativci, triatlonci, maratonci, amateri, profesionalci, plesači, skijaši, gimnastičari pa i oni koji se sportom nikad nisu bavili u nedjelju će sa zadarskog Pozdrava suncu u 12 sati po našem vremenu započeti utrku koja će objediniti svijet u jedinstvenoj startnoj listi na vrhu koje će ostati samo jedan pobjednik i pobjednica, koji će za nagradu dobiti put oko svijeta. Cilj utrke je prikupiti sredstva za neprofitnu zakladu Wings for Life koja se bavi istraživanjima leđne moždine.

Prijavi se u subotu u Zadru
Iako su online prijave završene u nedjelju u ponoć, prijave će u ograničenom broju biti otvorene i na licu mjesta dan prije same utrke, 3. svibnja od 10 do 20 sati, a plaćanje je moguće isključivo gotovinom. Svoj startni paket trkači mogu preuzeti isti dan na istom mjestu, a u nedjelju prijave više nisu moguće.

Wings for Life World Run prva je utrka u kojoj trkači ne trče prema ciljnoj liniji, već ona ide za njima u obliku takozvanih Presretačkih vozila koji se određenom brzinom kreću jednako na svim svjetskim utrkama. Presretačka vozila i ostala vozila utrke osigurao je ORYX RENT A CAR. Više o utrci na www.wingsforlifewor

 ZDanas