fbpx

REAKCIJA SDP-A NA JUČERAŠNJI SINOVČIĆEV ISPAD Iscenirani napad vladajuće koalicije u izvedbi Rena Sinovčića

Ono što se jučer dogodilo na sjednici zadarskoga Gradskoga vijeća je sramota i pljuska svim građanima. Hitno je i prijeko potrebno da predsjednik Gradskog vijeća sazove sastanak svih klubova, i da se potakne pitanje daljnjeg rada vijeća.

Rekla je to predsjednica gradske organizacije SDP-a Sabina Glasovac na konferenciji za novinare, sazvanoj kako bi reagirali na jučerašnji incident, kada je neovisni gradski vijećnik Reno Sinovčić optužio vijećnika SDP-a Antuna Novoselovića, za teško kazneno djelo. Neposredno prije toga, Novoselović je zatražio informacije o postupku preoblikovanja NK Zadar i obvezama Grada Zadra u tom postupku.

Jučer smo svjedočili, zapravo jednoj zlouporabi govornice u najvišem predstavničkom tijelu Grada Zadra, za osobno i poslovno motiviran obračun s vijećnikom koji je postavio legitimno pitanje a tiče se, između ostalog, i korištenja proračuna, odnosno novca građana grada Zadra. Ne možemo se oteti dojmu da je to bio iscenirani, izrežirani napad, u režiji vladajuće koalicije a u izvedbi vijećnika Rena Sinovčića. – rekla je Sabina Glasovac.

Izvor: HRT/ZDanas