fbpx

VIDEO Mia Čop i Saša Čuka snimili spot ZADAR U RITMU

Fotografi Mia Čop i Saša Čuka snimili su promidžbeni spot grada Zadra i nazvali ga „ZADAR U RITMU“.

– Nadamo se da će svojom originalnošću i svježinom biti dobar materijaj koji može upotpuniti promidžbenu sliku grada Zadra, jer u sebi ubjedinjuje ljepotu gradskih motiva vezanih za njegovu kulturnu i prirodnu baštinu kao i ljepotu samog ljudskog tijela koje se stapa s gradom govorom plesa. Prateći razne vrste plesača i plesa možete prošetati cijelim gradom shvaćajući kako vlada sklad između prirode, arhitekture i ljudskog pokreta. Ples je jezik koji svi razumiju, ne poznaje barijere i ruši sve prepreke zato i mi u njemu nalazimo najbolji način da se izrazimo. Ples u našem spotu pokazuje ljepotu koju možete naći u svakom detalju nanizanih sličica, koje svojim ritmon stoje u harmoniji kao cijelina, a opet mogu biti svaka za sebe posebna priča. A, svaka lijepa priča triba biti ispričana.

ZADAR U RITMU ekskluzivno će biti prikazan i na nadolazećem međunarodnom plesnom natjecanju ADRIATIC DANCE OPEN CROATIA 14.06.2014 u SC Višnjik. Naime, u suradnji sa zadarskom plesnom udrugom „Tornadele“ u okviru projekta „Cheer for Life“ plesni klubovi iz RH, te klubovi iz različitih dijelova svijeta imati će priliku vidjeti našu jedinstvenu plesnu razglednicu Grada Zadra koji iz godine u godinu postaje sve popularnija, kako turistička tako i plesna svjetska oaza.

ZADAR U RITMU

[vsw id=”ctcRF5LK2AM” source=”youtube” width=”550″ height=”344″ autoplay=”no”]

Author/ Autor: Saša Čuka & Mia Čop

Saver/Snimatelj: Saša Čuka & Mia Čop

Scenario/Scenarij: Saša Čuka & Mia Čop

Edit/Montaža: Foto-Video MIYAGI

Production: 2014

Dancers/Plesači: Antonio Krcić, Andrej Božić-Andrologic, Ena Kožul, Hrvoje Čirjak, Nan Xi, Dominko Svilan, Emerika Tičić De Los Santos, Emanuel Felix De Los Santos, Dario Matković, Anđela Bugarija, Ana Čudić, Saša Čuka, Mia Čop.

ZDanas