fbpx

VIDEO Zadarski bend Rewolti snimio spot za pjesmu “Možda danas”

Rewolti su hrvatski pop/punk bend iz Zadra. Bend se sastoji od vokala i basista Sebastiana Jerolimova, vokala i gitarista Marka Lovrinova i bubnjara Damira Medića. Bend je nastao još u srednjoj školi kada su izdali singl “Jedino i najbolje”, koja je bila hit mjeseca na nekim lokalnim radio postajama, te su tako zadobili pažnju od izdavačke kuće Croatia Records. Odlaze u studio u Zagreb i snimaju pjesmu “Ti nisi ta” za koju na ljeto snimaju i spot u Zadru. Uslijedile su pozitivne reakcije publike i dale vjetar u leđa novom bendu koji zatim nastupa diljem bivše države.

Rewolti se kasnije sele u Zagreb, radi fakulteta, te nalaze stan na Trešnjevci i dolaze na ideju da tu snime spot za treći singl “Možda danas (Parampa)”. Unatoč negodovanju nekih susjeda uz hrabrog redatalja Filipa Dizdara to im ipak polazi za rukom.

Spot prikazuje jedan klasičan studentski tulum, u kojem se osim Rewolta pojavljuje i prelijepa voditeljica Mara Modrić, te mnoštvo likova koji tulumare po stanu. Spot obilježavaju dugi i dinamični kadrovi, a sama radnja na početku se čini malo čudna jer se u istom kadru likovi u spotu kreću unazad, a pjevač unaprijed.

[vsw id=”TsnALWukthw” source=”youtube” width=”550″ height=”344″ autoplay=”no”]

ZDanas