fbpx

Kotizacija za Noć punog miseca tri tisuće kuna

Noć punog miseca ide dalje. Održat će se 9. kolovoza i to na najvećoj zadarskoj pozornici, gradskoj rivi. Zabavni program će se naslanjati na koncepciju iz prijašnjih godina, sastavljen od nastupa klapa, kulturno-umjetničkih društava.., doznajemo od Igora Bačića iz udruge Propela.

Propela je nedavno objavila i natječaj za ugostiteljske štandove čije prijave će se zaprimati od 21. srpnja do popunjavanja kvote ili najkasnije do 4. kolovoza. Da bi oni bili odobreni ugostitelji će između ostalog morati imati fiskalnu blagajnu, unificiranu odjeću za djelatnike na štandu, prikladnu dekoraciju… Kotizacija za njih iznosit će tri tisuće kuna, dok je za izlagače autohtonih proizvoda kotizacija tisuću kuna. Svako bacanje smeća bilo kakve vrste u more novčano će se sankcionirati, a cijene pića i hrane moraju biti unutar okvira koje određuje organizator, navedeno je u proglasu. Manifestacija će trajati od 16 sati do 2 sata, a ukupno će biti na raspolaganju dvadeset ugostiteljskih pozicija za zakup. Najveći pojedinačni zakup je za dvije pozicije.

Ovogodišnja Noć punog miseca bit će kao i prijašnjih financirana kotizacijama sudionika te sredstvima TZ Grada Zadra, a u Propeli za ovu godinu očekuju sudjelovanje oko osamdesetak izlagača različitih autohtonih proizvoda iz Zadarske županije, ali i šire.

Izvor: Zadarski list/ZDanas