fbpx

PUPIĆ BAKRAČ PITA KALMETU I SKROĆU: Zašto ste gradskim vijećnicima zatajili informacije o stanju KK Zadar?

Nevjerojatno je da je KK Zadar u blokadi od 4.prosinca 2014 godine, a da mi o tome doznajemo dva mjeseca nakon toga, prije nekoliko dana i to iz medija. Sam gradonačelnik je na sjednici Gradskog vijeća 22. prosinca rekao da iza KK Zadar mora stati Gradsko vijeće jer nema tko drugi. Na istoj toj sjednici zatajene su nam informacije o neisplati plaća i blokadi računa Kluba. Za takvo što se u uređenim demokratskim društvima snosi odgovornost, napisao je u svom najnovijem priopćenju gradski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač.
Zbog svega toga, Pupić Bakrač je postavio po dva pitanje direktoru KK Zadar Borisu Skroći i gradonačelniku Božidaru Kalmeti.

– Kada ste saznali da je račun KK Zadar blokiran, jeste li tu informaciju imali prilikom održavanja sjednice GV 22.12.2014 godine? Ukoliko ste je imali, zašto prilikom rasprave o stanju u KK Zadar niste vijećnike upoznali s tom informacijom, pitao je Kalmetu dok je Skroću pitao “je li gradonačelnika i vlasnike kluba izvijestio o stanju u KK Zadar” i kada je to napravio.

– Zašto ste na sjednici GV održanoj 22.12.2014 godine prilikom rasprave o stanju u KK Zadar vijećnicima zatajili informacije o neisplati plaća i blokadi računa? Ne mislite li da bi zbog zatajivanja tih informacija vijećnicima i eskalacije situacije s mogućim tragičnim posljedicama, trebali dati neopozivu ostavku na mjesto direktora KK Zadar, pita Pupić Bakrač direktora Skroću.