fbpx

Kombinirajte i nosite midi suknju

Komad odjeće iz prošlosti koji je stalno popularan

Midi suknja popularan je komad odjeće A kroja koji će izdužiti figuru i istaknuti struk. Suknje srednje dužine uvijek će bolje izgledati s visokim peticama, a kombinirate je možete s nekim jednostavnim gornjim dijelom. Midi suknja izvrsna je za nošenje u poslovnim prilikama, ali i za svakodnevan look – sve ovisno o načinu na koji je kombinirate. Najpopularnije suknje su A kroja, međutim, sve popularnije postaju i pencil suknje koje su uske. Obično su višeg struka asimetričnih krojeva.

Midi suknja2

Uzorci

Sami možete odabrati želite li jednobojnu suknju, ili pak suknju s uzorcima poput cvjetnih, leopard, čipka… Kombinirate ih možete ovisno o načinu i bojama koje volite nositi – jednostavnije, šareno, na pruge, linije. Ono odlično kod midi suknje je to da možete birati između klasičnih pencil modela, širokih modela – to jest različitih krojeva, sve prema vašim željama i obliku tijela. U našem tekstu više smo se koncentrirali na krojeve šireg A kroja.

Midi suknja1
Ideje Pinterest

Svi znamo da je Pinterest pravo mjesto za pronaći modnu inspiraciju. Upravo zato donosimo vam par ideja koje smo pronašli na Pinterestu kako biste same dobile želju za novim modnim izazovima i idejama koje sa sobom nosi midi suknja.

12644_big

Izvor: zena.hr/ZDanas