fbpx

Od danas u prodaji ulaznice za Stingov koncert

Kao što je najavljeno prošli tjedan, jedan od najvećih engleskih glazbenika Sting dolazi na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj i regiji, pulsku Arenu, gdje će nastupiti 26. srpnja 2017. godine u sklopu turneje 57th & 9th. Ulaznice za ovaj koncertni spektakl kreću u prodaju sutra, 7. veljače u 9.00 sati, a mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 390 kuna za balkon, 590 kuna za tribinu, 690 kuna za parter, 790 kuna za parter naprijed te 890 kuna za VIP mjesta.

Sting je svjetsku turneju započeo prošle srijede, 1. veljače, nezaboravnim nastupom u Vancouveru gdje je posjetitelje, ali i kritičare, oduševio izvedbama novih hitova ali i klasicima koje je pjevao u grupi Police što je najbolja najava spektakla koji očekuje Hrvatsku ovo ljeto. Upravo su ulaznice za ovaj koncert najljepši poklon za nadolazeći Dan zaljubljenih, a mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 390 kuna za balkon, 590 kuna za tribinu, 690 kuna za parter, 790 kuna za parter naprijed te 890 kuna za VIP mjesta.

Na turneji 57th & 9th Stingu će se pridružiti tročlani bend uključujući i njegovog dugogodišnjeg gitarista Dominica Millera, bubnjara Josha Freesea te gitarista Rufusa Millera.

Stingov dvanaesti solo album 57th & 9th prvi je njegov pop-rock projekt u zadnjih deset godina, a izdavač je A&M/Interscope Records. Album je krenuo u prodaju 11. studenog 2016. godine te donosi deset pjesama koje predstavljaju Stingovu raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova, počevši od hrapavog prvog singla „I Can´t Stop Thinking About You“, do snažnog i slikovitog stila Road Warrior u pjesmi „Petrol Head“ te himničnog singla „50,000“. Album kojeg je producirao Martin Kierszenbaum, snimljen je u samo nekoliko tjedana sa Stingovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom na gitari i Vinniem Colaiutaom na bubnjevima, ali i bubnjarom Joshom Freeseom (članom bedndova Nine Inch Nails, Guns ´n´ Roses), gitaristom Lyleom Workmanom i pratećim vokalima iz benda The Lost Bandoleros iz San Antonia.

Za sve informacije o turneji i prodaji ulaznica posjetite stranicu: www.sting.com te www.eventim.hr.