fbpx

AFERA GLOBAL LAUNDROMAT U PREKU Direktorica marketinga upletene tvrtke reagirala kao pravo razmaženo derište

Povodom uvida u dokumentaciju te svjedočanstvom osoba koje imaju saznanja o tokovima novca počeli smo istraživati krakove afere “Global laundromat” u Hrvatskoj. Isrtaživanje nas je dovelo do vlasnice tvrtke iz Hong Kong-a, Ide Miloš koja živi u Zagrebu, a većinu godine provodi u mjestu Preko na otoku Ugljanu.

U mjestu Preko živi Ivna Miloš-Rušov, kćer Ide Miloš, vlasnice tvrtke u Hong Kongu. Ništa navedeno nebi bilo interesatno da u cijelu priču nije upleten bivši srpski ministar iz vremena vlade Slobodana Miloševića koji je bio osuđen te zatvoren zbog krađe državnog novca.

Zbog istog novca koji je prebačen u Ukrajnu te kasnije putem fiktivnih investicija u razne ruske tvrtke, kontakritali smo i gospođu Ivnu Miloš-Rušov iz Preka s obzirom na to da je ona jedna od direktorica u tvrtki svoje majke odnosno direktorica marketinga.

Gospođi Ivni Miloš-Rušov poslali smo novinarski upit na e-mail tvrtke Lola Organics j.d.o.o. iz Zagreba s obzirom na to da drugi kontakt nismo uspjeli pronaći, a vezano za spomenute transfere novca kao i upletenost tvrtke iz Hong Konga u kojoj je ona jedna od direktorica uz njezinu majku. Gospođu Ivnu Miloš-Rušov upitali smo zašto je sa interneta nestala web stranica tvrtke iz Hong Kong-a i to upravo u vrijeme kada smo poslali novinarski upit odnosno kada je uprava tvrtke doznala da istražujemo njihovu povezanost sa raznim transferima novca. Odgovor na novinarski upit nismo dobili ali smo putem poruke na WhatsApp dobili niz uvreda kako to zaista ne dolikuje jednoj školovanoj i svjetovnoj kakvom se ista predstavlja okolini kao ni osobi koja obnaša ulogu jedne direktorice marketinga.

Naime, gospođu Ivnu Miloš-Rušov, koliko smo shvatili iz poruke, zanima tko daje za pravo portalu ZADARdanas da istražuje odnosno, citiramo, “davi ljude” sa istraživanjem međunarodnog pranja novca. Nadalje, gospođa Ivna Miloš-Rušov proziva da uredništvu portala treba dobar psihijatar, te ne daje ni jedan odgovor na nekoliko konkretnih i detaljnjih pitanja postavljenih u emailu. Nadalje, ovu državu naziva žalosnom, vjerojatno iz prespektive jednog Miloševićevog ministra s obzirom na to da su izgubili rat.

Gospođa Ivna Miloš-Rušov umjesto konstruktivnog odgovora ili bar “nemam komentara” reagira kao pravo bahato razmaženo derište po principu napad je najbolja obrana, vrijeđajući sve koji dovode u pitanje legitimitet poslovanja njezine obitelji bez ijednog argumenta, očito bez razumijevanja ozbiljnosti i težine djela za koja tvrtku tereti dokumentacija kao i svjedoci. Kao što to obično biva, u nedostatku argumenata krenu uvrede. Razmaženo dijete očito u svojim “globalnim” školama nije učilo o slobodi medija?!

Iz konverzacije se može lako vidjeti kako se iza profesionalne fasade jedne mlade “direktorice” zapravo krije neodgojeno i razmaženo derište kojem je očito u životu sve servirano pa misli da može raditi što želi ili sa ljudima razgovarati onako kako ona to poželi. Gospođa Miloš-Rušov očito misli te da je ona iznad zakona, a tako i iznad svih nas u ovoj kako ju ona naziva “žalosnoj državi” jer ponavljam, dijete živi “globalno”!

Na kraju gospođa Miloš-Rušov navodi kako ona živi “globalno”, valjda odatle i naziv “Afera global laundromat” čiju istragu je započela Europska unija, a ne portal ZADARdanas, ali što mi znamo, mi ne živimo “globalno” na Ugljanu.

Dok Ivna Miloš-Rušov tvrdi da ima veze sa Miloševićevim ministrom kao “krava sa baletom”, kako ona to “stručno” objašnjava, njezina majka itekako poznaje spomenutog ministra te za naš portal tvrdi da ju je prevarila “ruska mafija”?!

Tko je tu lud, a tko krava u balerinkama, otkriti ćemo u nastavku jer tek smo se zagrijali!

– NASTAVLJA SE –

Z.B.