fbpx

U HNK Zadar održati će se “International Pole Show Art Championship”

U Zadru, u Hrvatskom narodnom kazalištu, Široka ulica 8 će se u subotu 27. svibnja u 18 sati, održati će se natjecanje na šipci pod nazivom International Pole Show Art Championship.

Ovo je prvo natjecanje umjetničkog i show izričaja u ovom dijelu Europe na kojem će sudjelovati 39 natjecateljica i natjecatelja iz cijelog svijeta. Kategorije natjecanja su solo muškarci i žene te parovi, a natjecanje je dio većeg događaja koji se pod nazivom Pole Show exhibition održava uhotelu Donat od 25. do 28. svibnja, a sastoji se od raznih aktivnosti za sve goste poput radionica, treninga, izleta i dr. Organizator natjecanja kao i cijelog događaja je Udruga za promicanje izvedbene umjetnosti “Studio I” iz Zadra sa Ingrid Jerak.

Suci su svjetski poznata imena iz područja plesa na šipci: Phoenix Kazre (USA), Allegra Bird (Francuska), Magnus Labbe (Danska), Chilli Rox (Australia) i Mario Valentino (USA).

Organizatorica natjecanja, Ingrid Jerak koja je ujedno i licencirana instruktorica i sutkinja za ples i fitness na šipci , hrvatska ambasadorica pri PFA (Pole Fitness Association), te članica IPDFA (International Pole Dance Association), ističe kako se ovim natjecanjem želi naglasiti svu ljepotu umjetničkog izričaja u plesu na šipci. Također se želi predstaviti Zadar kao turistička destinacija svim natjecateljima i posjetiteljima natjecanja.

Nakon natjecanja poblika je pozvana na afterparty zajedno s natjecateljima i sucima u Q Bar.

Sponzori natjecanja su X Pole UK, Hotel Donat, Rd Digital, MC Hollister, Reklame Mikić, portal rekreacija.hr, Xpert Pole Fitness, Dragonfly, Ugo Dance, Boomkats, Hydroattack for Pole, MC Hollister i OPG Smoljan.

Više o samom natjecanju pogledajte na web stranici:

http://infoepsac.wix.com/poleshowart
ili na FB stranici

https://www.facebook.com/pages/European-Pole-Show-Art-Championship/634683223253078?ref_type=bookmark

 

 

Fotografije: Maria Tangar

ZDdanas