fbpx

Večeras pogledajte hit komediju Mira Gavrana ZABORAVI HOLLYWOOD

U ponedjeljak, 24. srpnja u lapidariju Narodnog muzeja s početkom u 21:30 sati pogledajte hit komediju Mira Gavrana, ZABORAVI HOLLYWOOD u produkciji Teatra Gavran te u režiji Miroslava Međimoreca. Igraju: Željko Königsknecht i Jakov Gavran.

Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz obilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i njihovu glumačku profesiju.

Duhovit i zabavan tekst najizvođenijeg hrvatskog dramatičara Mira Gavrana opustit će vas i nasmijati kao i publiku diljem Europe gdje se ova komedija premijerno izvodi već dvadeset godina.
Na vrijeme osigurajte svoje mjesto u gledalištu kako zbog velikog interesa ne biste ostali bez svoje ulaznice.
Ulaznice po cijeni od 50,00 kuna su u prodaji na blagajni HNK Zadar ( subota: od 11 do 13 sati, ponedjeljak: 11 do 13 sati i od 19 do 20:45 sati te pola sata prije početka predstave na mjestu održavanja programa.

Pogledajte promo video – ZADAR JAZZ & BLUES ( 26.-28.7.) Muzej antičkog stakla, 21:30h