fbpx

MLADEN MODRIĆ PONOVNO U AKCIJI! Poznati zadarski galamđija ponovno prijeti i zastrašuje uredništvo portala ZADARdanas!

Zbog kaznenog djela prijetnje na Općinskom sudu u Zadru vodi se već treću godinu mučan postupak protiv zadarskog poduzetnika Mladena Modrića Padele (57). Naime, Modrić je prijetio vlasnicima portala ZADARdanas da će ih ubiti odnosno zaklati kako nam je isto i demonstrirao. 

Postupak je vodila sutkinja Ana Zrilić, koja je pred sam kraj procesa otišla na porodiljni dopust, a sudac koji je preuzeo predmet Tomislav Šimić nije zakazao ročište već godinu i pol dana. Nas Modrić može i zaklati što se nadležnog suda to tiče. Riješavaju se predmeti po rodbinskim, plaćenim ili ljubavničkim prioritetima. Modrić, videći da Sud nije briga, dobio je krila pa se ponovno “puhao” u kafiću pred svojim prijateljima, kako on to najbolje i zna, odnosno “majmunima”. Možda je Modrić uvrijeđen jer je portal ZADARdanas prvi objavio vijest o njegovom bankrotu (link)  

Ponovno je prijetio i zastrašivao urednicu portala ZADARdanas koja je svojim vozilom prolazila pored kafića u kojem je sjedio pa je upirao prstom i mahao rukama prema njoj dok su se njegovi “majmuni” okretali i dizali sa sjedalica i pomno gledali u nju s namjerom da je dobro zapamte. Slučaj je prijavljen policijiVjerojatno mi slijedi ubojstvo, možda premlaćivanje, jer je Grga Zrilić, sin Zdenka Zrilća već tražio za mene “batinaše” po Zadru i Zagrebu, a sve zato jer mu je bivša supruga bila vidno uvrijeđena zbog prozivki o njenom “stilu” života , koja se i dan danas nakon dugih niz godina, hihoće i “krevelji” po cesti. Možda gospođa Zrilić ima nekih problema. Batine još nisam dobila. Čekam. Dobili smo i SMS poruku, od za sada nepoznatog uatora, da ćemo letjeti u zrak ako ne prestanemo pisati! I to čekamo…

Moralne nakaze, Modrić, Zrilić i njegova obitelj, konstantno prijete i zastrašuju uredništvo portala ZADARdanas!  Mi im poručujemo: dođite i ubijte nas jer je to jedino što možete. Slobodu govora, pisanja, istraživanja i aktivnog branjenja nam ne možete oduzeti!

Za kazneno djela prijetnje Modrić je još 2013. nepravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu od deset mjeseci zatvora s tri godine kušnje jer je prijetio tadašnjem načelniku kriminalističke policije PU Antunu Novoseloviću, te je pod uvijetnom kaznom prijetio uredništvu ZADARdanas portala.

Modrić doista ne miruje, zar ne..

 

Z.B.

Foto: Zadarski list