fbpx

POLICIJA O NAJAVAMA NEREDA U ŽUPANIJSKOJ SKUPŠTINI: Svoje ovlasti jako dobro poznajemo, a u političku butigu nećemo!

– Svoje ovlasti jako dobro poznajemo, a u političku butigu nećemo – glasio je odgovor glasnogovornika Policijske uprave zadarske Elisa Žodana na upit portala Zadarski.hr vezan uz javno priopćenje vijećnika Županijske skupštine Marka Pupića Bakrača.

Pupić Bakrač (Akcija mladih) je uoči održavanja sjednice Županijske skupštine, zakazane za utorak, 3. listopada, poslao priopćenje u kojem je, između ostalog, doslovno ustvrdio da zadarska policija nema nikakve ingerencije nad događanjima u Županijskoj skupštini. Štoviše, on je policiju upozorio na to, riječima “upozoravam PU zadarsku da nemaju nikakve ingerencije nad događanjima u Županijskoj skupštini, nemaju nas pravo privoditi, satima držati u postaji pa se kasnije pravdati kako smo ‘pozvani’ na obavijesni razgovor.”

Osim policiju, upozorio je i zaštitare da ih nemaju pravo privoditi.

“Nered” i “buru” na sjednici u utorak, zbog prijedloga povećanja vijećničkih naknada i drugih točaka sa čijim se izglasavanjem ne slažu, Marko Pupić Bakrač i Akcija mladih najavljuju otvoreno.

Glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan je kazao da policija jako dobro zna svoje ovlasti i ne želi ulaziti u daljnju raspravu oko tog pitanja.

Izvor: Zadarski.hr