fbpx

SNIMKE PRIJETNJI Marko Pupić Bakrač županu Longinu: Hoću li nakon vašeg kadroviranja u policiji i ja u zatvoru skončati od gnojne upale pluća kao Roberto Lerga? Longin: Dajte mi taj papir!

Na aktualnom satu Županijske skuštine koja se danas održava, Marko Pupić Bakrač (Akcija mladih) s govornice se obratio županu Božidaru Longinu (HDZ) i rekao da je nakon prošle sjednice Longin izjavio da će – nakon što riješi kadroviranje u zadarskoj Policijskoj upravi – Marka Pupića Bakrača strpati u zatvor.

Pupić je upitao Longina:

– Hoću li ja tamo skončati od gnojne upale pluća kao Roberto Lerga ili srčanog udara kao Robert Rotar? Ili na neki drugi način?

Potom se Pupić Bakrač okrenuo prema vijećniku HSP AS Daliboru Barešiću, koalicijskom partneru HDZ-a i rekao:

– Gdje ti je sad poštenje i hrabrost?

Napustio je zatim govornicu, otišao u hodnik i rekao novinarima da ne bi bilo prvi put da se u policiji kadrovira po stranačkoj osnovi.

– Tako je bilo i s načelnikom krima Gašparom Begonjom čiji je mandat u policiji neslavno završio – rekao je Pupić Bakrač koji je novinarima ponudio i snimke poruka koje je primio na mobitel kojima mu se prijeti zatvaranjem nakon kadroviranja u policiji.

Snimke poruka objavljujemo.

Inače Skupštinom čitavo vrijeme vlada opći nered, dobacivanje… Od samog početka sjednice je tako, a kulminiralo je spomenutim pitanjem županu.

U međuvremenu se župan Božidar Longin obratio Marku Pupiću Bakraču:

– Budite sigurni da vi niste predmet mojih razgovora vani. Dajte mi taj papir kojim mašete – upitao ga je za preslike poruka u kojima mu se prenose prijetnje sms-ovima.

– Ovaj papir već imate po medijima pa se poslužite – odgovorio mu je Pupić Bakrač.

Izvor: Zadarski.hr