fbpx

Tea Mlinarić otputovala u Kinu na svjetski izbor Miss World 2017.

Aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić danas je otputovala u Kinu gdje će predstavljati Hrvatsku te se pripremati sa ostalim ljepoticama iz cijelog svijeta za finalnu večer, a završni spektakl očekuje nas 18. studenog na otoku Sanya.

Naša ljepotica kao svoju prednost vidi visinu i kategoriju Top Model, koju će kako nam je samouvjereno rekla osvojiti.

Ove godine Tea u kinu nosi odjeću zvučnih hrvatskih dizajnera, među kojima su Zoran Aragović s brendom BiteMyStyle, Ivicu Skoku, Božicu Juraković poznatiju kao AXA Moda, Marinu Lacković- Larie, Ivanu Jurić te Lamarpe.

Dizajnersku haljinu ove godine je napravio Iggy Popović, dok će u kategoriji Top Model nositi dizajnersku haljinu Džemile Dilberović.

Lijepa Tea nosi sa sobom cipele poznatog branda Hὄgl i naravno najpoznatije tenisice hrvatske proizvodnje Borovo.

Kako bi upotpunila svakidašnje odjevne kombinacije za nju su se pobrinuli dizajneri nakita Chantal Jo-jo Design i Colleraj.

Tea u Kini mora zablistati jer svaka finalistica Miss World nosi puno odjevnih kombinacija kako bi predstavile svoje dizajnere i ljude s kojima rade u svojim zemljama, a Direkcija je ove godine izabrala sve ove dizajnere kako bi svijetu pokazali da možda jesmo mala zemlja, ali s puno kreativnosti i entuzijazma- izjavila je direktorica Direkcije Miss Hrvatske, gđa. Maja Vračarić.

Aktualna Miss Hrvatske u Kini će predstavljati svoju zemlju i običaje, ali i brend FOREO sa svojim Luna Play Plus za čišćenje lica jer s novom titulom lijepa Tea je postala ambasadorica najpopularnijeg uređaja za čišćenje lica u svijetu.

Za njegu lica i tijela naše ljepotice brine se Dermalogica i Jane Iredale.

Kako bi ostavila najljepši utisak, najljepša žena Hrvatske poklonit će svim finalisticama lančiće hrvatskih otoka, umjetnika Luke Mimice pod nazivom „Blootal“ te najpoznatiji hrvatski kolačić “Paprenjak”.

Za tradicionalni humanitarni bal, Tea je odabrala sliku istoimenog kipara.

Vrlo je bitno za Teu, ali i Hrvatsku da se predstavimo u najboljem izdanju te upravo kroz ove poklone, pokušali smo dočarati Hrvatsku kao poželjnu turističku destinaciju, ali i zemlju koja drži do svoje tradicije i gastronomije- izjavila je direktorica marketinga Direkcije Miss Hrvatske Tea Bulić