fbpx

ŽUPANIJSKI VIJEĆNIK MARKO PUPIĆ BAKRAČ Da li je današnja Turska demokratska ili totalitaristička i islamistička država ?

Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač postavio je pitanja Feritu Sahenku, vlasniku Dogus grupe iz Turske, na svojoj Facebook stranici. Naime, na HRT-ovoj emisiji, odnosno talk show-u koji se  bavi tematikom uspješnih pojedinaca, gostovao je turski investitor Ferit Sahenk.

Marko Pupić Bakrač svoj istup započeo je kritikama prema nacionalnoj televiziji: ” Kakvi su ovo plačenićki intervjui i to još na HRT ? Pitanja podanička i uvlakačka. Sve u stilu vi ste genije i dobrotvor. Ajmo malo zagrebati ispod površine. Imam ja neka pitanja.”, objavio je Pupić Bakrač na svom Facebook profilu.

Emisiju pogledajte ovdje: https://hrti.hrt.hr/video/show/3968619/u-svom-filmu-17-listopada-2017

Pitanja koja je Marko Pupić Bakrač postavio vlasniku Dogus grupe su slijedeća:


Kakve su vaše veze sa Zdenkom Zrilićem i Zdravkom Livakovićem ?

Da li smatrate Turskog predsjednika Erdogana demokratom ili totalitaristom i islamistom ?

Da li je današnja Turska demokratska ili totalitaristička i islamistička država ?

U Turskoj su pozatvarani svi poduzetnici koji su se suprostavili Erdoganu i njegovom načinu vladavine. Vi još uvijek poslujete u Turskoj štoviše postali ste vlasnik košarkaškog kluba Fenerbahce. U kakvim ste vi osobno odnosima sa Erdoganom ?

Koji su stvarni i konačni ciljevi Erdoganove politike u regiji i da li vaša ulaganja imaju političku pozadinu budući da je svojevremeno turski veleposlanik u Hrvaskoj izjavio da su ulaganja u Hrvatsku strateški interes Turske, dakle naglašavam strateški a ne gospodarski ?

Da li će netko postaviti ova pitanja Feritu Sahenku ili moram opet osobno ja ?

ZDanas