fbpx

ZADAR U PETAK GOST CIBONE Imamo izglede za pobjedu u Draženovom domu

Košarkaši Zadra u hrvatskom derbiju 8. kola ABA lige u petak od 20 sati gostuju kod Cibone u Draženovom domu.

– Čeka nas teška utakmica, Cibona ima svojih problema, ali imamo ih i mi. Znamo gdje su nam najveća prijetnja, a isto tako znamo i njihove mane. Zadar nije u Zagrebu pobijedio dugih šest godina, pa vjerujem da nam je ovo prilika da to promijenimo i uz pomoć naših navijača dođemo do vrijedne pobjede – poručuje jedan od najiskusnijih Zadrana Ive Ivanov.

Aramis Naglić u Zagrebu će na raspolaganju imati gotovo kompletnu momčad, izuzev oporavljenika Jakova Vladovića.
– Držim da u Zagrebu imamo izglede za pobjedu. U dobrom smo ritmu, dobro treniramo i svi su zdravi. Volio bih da imamo još kojeg igrača na kojeg bismo u svakom trenutku mogli računati, ali moramo koristiti sastav s kojim raspolažemo. Kockice su posložene i idemo u željenom smjeru – kaže trener Naglić koji je svjestan da kod njegovih igrača neće nedostajati motiva za pobjedu kod jednog od najvećih rivala.

– Kako god mi imamo poseban motiv kada igramo protiv Cibone, jednako motivirani oni dočekuju nas. Neće nas zavarati njihov poraz od Hermesa, jer se i nama nešto slično moglo dogoditi u HT Premijer ligi, što zbog umora što zbog nesvjesnog podcjenjivanja suparnika. Ipak, u dobrom raspoloženju dočekujemo ogled s Cibonom koja je, uvijek suparnik dužan velikog respekta – zaključuje Naglić.

ZDdanas