fbpx

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Mile Fabijan ne zna kada je upisao i završio fakultet?!

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić-Bakrač, oglasio se priopćenjem za medije koje objavljujemo u cijelosti.


Poštovani,

kao laiku često mi se čini da ono što ravnatelj Županijske uprave za ceste Mile Fabijan govori nema veze sa  stručnošću.  Zbog njegovih po mom dubokom uvjerenju nesuvislih izlagana i vrdanja na sjednici Županijske skupštine 14.07.2017 godine postavio sam mu pitanje koji je fakultete završio kada i gdje.

Mile Fabijan je odgovorio da je on inženjer cestovnog prometa sa diplomom Zagrebačkog sveučilišta. Kako odgovor nije bio potpun 11.01.2018 godine tražio sam da mi Mile Fabijan nadopuni odgovor podacima koje je godine upisao Fakultet prometnih znanosti na Zagrebačkom sveučilištu te koje godine je diplomirao na istom. Nakon brojnih telefonskih zahtjeva da se na moje pitanje odgovori kao i pismene požurnice od 23.02.2018 godine do današnjeg dana, gotovo 9 mjeseci nakon postavljenog pitanja nisam dobio odgovor.

Sve to mi je vrlo čudno. Nema čovjeka koji ne bi s ponosom odgovorio o stečenoj  visokoj stručnoj naobrazbi. Odgovor na pitanja je zakonska obveza prema županijskom vijećniku . Budući ga nisam dobio iz meni nepoznatih razloga prisiljen sam poduzeti idući korak tj. od institucija  zatražiti provjeru valjanosti diplome Mile Fabijana .

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač


Marko Pupić-Bakrač
Josipa Kosora 11 Zadar

Predsjednik Županijske skupštine
Zadarske županije
Željko Lončar

Župan
Božidar Longin

PREDMET: POŽURNICA

Prošli su svi razumni rokovi za odgovor na moje vijećničko pitanje koje sam postavio još 11.01.2018 godine u svezi naobrazbe ravnatelja Županijske uprave za ceste Mile Fabijana. Zar je pitanje koje godine je Mile Fabijan upisao i završio Fakultet prometnih znanosti na Zagrebačkom sveučilištu toliko komplicirano da ni nakon 42 dana od postavljenog pitanja ne mogu dobiti odgovor!?

Ukoliko je Mile Fabijan zaboravio te podatke potrebno je samo da pogleda u Indeks tamo mu sve piše. Ako je zagubio Indeks može otići do fakulteta ili ih telefonski kontaktirati pa će mu oni dati te podatke. Eto ćas posla.

Ja sam zvao u referadu Fakulteta Prometnih znanosti pa mi nisu mogli dati informaciju, kažu da ne posjeduju nikakva saznanja o bivšem studentu Mili Fabijanu rođenom 1950 godine. Sigurno je neka greška, gluhi telefoni.

Molim da mi se odgovori na moje pitanje koji je vjerojatno negdje zagubljeno, vjerojatno Mile Fabijan jedva čeka da mi odgovori, pohvali se svojom diplomom. S toga u prilogu dostavljam fotokopiju pitanja postavljenog 11.01.2018 godine.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač


 

 

Mile Fabijan