fbpx

SEKS AFERA – MARKO PUPIĆ-BAKRAČ: Je li istina da su pročelnici nudili posao mladim djevojkama, čak i maloljetnicama u zamjenu za seksualne usluge?!

Povodom pisanja portala Mega-media.hr pod naslovom “Zadranke, čuvajte se seksualnih predatora iz HDZ-a koji vam obećavaju posao!”, Marko Pupić-Bakrač obraća se gradonačelniku otvorenim pismom koje prenosimo u cijelosti.


Poštovani Gradonačelniče,

Molim Vas da pismeno odgovorite na moja pitanja:

1. Prema pisanju portala Megamedia pojedini članovi gradskog poglavarstva mladim djevojkama, pa čak i maloljetnicama nude posao zamjenu za seksualne usluge (u prosvjeti i drugim djelatnostima). Da li su ti navodi točni?

2. Ukoliko eventualno posjedujem dokaze u vidu SMS prepiske ili iskaza svjedokinja koje će te sankcije poduzeti prema prijestupnicima ogrezlim u tim perverznim i protuzakonitim radnjama?

Do sada nasilništvo i opačine u HDZu su prolazili nekažnjenom ali predsjednik Vlade RH Andrej Plenković rekao je da će se to nakon ratifikacije Istambulske konvencije promijeniti. Pa da vidimo. Nadam se urgentnom uzvratnom dopisu.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač