fbpx

POZIV IZ POLICIJE Pomognite nam pronaći vozača koji je oborio 21-godišnjakinju na pješačkom prijelazu na Relji!

U petak, 23. studenog 2018.godine u 10.30 sati u Zrinskofrankopanskoj ulici u Zadru, nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom te je na obilježenom pješačkom prijelazu naletio na pješakinju u dobi od 21-godinu, koja je kolnik ulice prelazila preko pješačkog prijelaza (kod trgovine Eurotekstil), obavjestili su nas iz PU zadarske.

Nakon obaranja pješakinje, vozač se jedno kraće vrijeme zadržao na mjestu događaja nakon čega se udaljio. U prometnoj nesreći lakše ozljede zadobila je 21-godišnja pješakinja.

Tijekom kriminalističkih istraživanja, došlo se do saznanja kako se radi o vozilu bijele boje, ostali podaci nepoznati, kojim je upravljao muškarac srednjih godina.

Policija vjeruje da kod vozača nije postojala namjera da prikrije svoje sudjelovanje u nesreći, stoga apeliramo da se javi Postaji prometne policije Zadar poradi zatvaranja kriminalističkih istraživanja.

Isto taklo mole se svi građani koji imaju informacije o događaju da se jave prometnoj policiji ili Operativnom komunikacijskom centru policije na telefon 192.

Ovom prilikom još jedanput sudionike prometa na cestama upozoravamo na pojačan oprez te na potrebu poštovanja prometnih propisa kao i pravila prometa, a osobito znakova koje im daju ovlaštene osobe pri regulaciji i vođenju prometa.

ZDdanas