fbpx

Pupić oduševljen genijalnošću priopćenja HNS-ovaca

Povodom priopćenja za javnost koji potpisuju vijećnici HNS-a u Gradskom vijeću Grada Zadra Irena Gulan Šimurina i Kristijan Kovačević, reagirao je županijski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić-Bakrač. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Ne mogu riječima izraziti oduševljenje koje me obuzelo kad sam vidio da su vijećnici HNSa u Gradskom vijeću Grada Zadra Irena Gulan Šimurina i Kristijan Kovačević izdali Priopćenje za javnost. Ti kako za sebe kažu oporbeni vijećnici nakon 1, 5 godinu vijećničkog mandata napokon su se obratili javnosti. Doduše nisu napali vladajuće i njihove kriminalne aktivnosti već mene osobno i Zadarski blok. Ali neka i to je početak, bitno da su krenuli. Sad kad im se odčepilo siguran sam da će doseći visoke standarde koje su postavili Novoselović i SDP, jedno Priopćenje svakih otprilike pola godine . Sve o gorućim problemima grada Zadra poput tko nije platio račune za vodu, kakvo se auto vozi u Vodovodu ( doduše tu su se Novoseloviću potkrale greške u istrazi pa je javnosti predočio krive podatke ) i sl. Štoviše ovaj HNSov dvojac je već u prvom svom Priopćenju dosegao neviđene razine dubokumnosti. Naime tvrde da se građanima politika gadi zbog tvrde retorike kao što je moja a ne zbog prelaska iz jednog bloka u drugi, prodaje mandata za fotelje, iznevjerene volje birača… Hvala im što su mi skrenuli pozornost. Ta njihova opservacija je toliko genijalna da bi o njoj netko trebao napisati knjigu. Najbolje možda psihijatri.

Što ima veze da se Zadarski blok raspadne kako kažu vjerodostojni HNSovci iz vjerodostojnog HNSa pa da i Ante, Marjana i ja odemo u političku mirovinu. Više nego uspješno tu prazninu popuniti će Antun, njegov SDP, vjerodostojni HNSovci iz vjerodostojnog HNSa. To su nepokolebljivi borci za opće dobro. Nije njima do fotelja nego su oni tu zbog interesa građana. U HNSu su to već nebrojeno puta dokazali . A i retorika im je vrhunska, samo to dosad nisu htjeli pokazivati. Sad će oni. Od istupa Antuna i njegovih koalicijskih partnera drhtati će u HDZu , umirati će od straha kao i dosad skoro i više.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač

P.S Znam da vijećnici HNSa Irena Gulan Šimurina i Kristijan Kovačević imaju mnogo posla vjerojatno se već pripremaju za iduće Priopćenje koje će izdati za pola godine, godinu, godinu i po… ali htio bih da mi odgovore na neka pitanja. Naime HNS je na državnoj razini prodao glasove dobivene na SDPovoj listi HDZu za nekoliko fotelja . Ako se ne slažete sa tom sramotnom trgovinom što još radite u HNSu ? Ako se slažete što radite u koaliciji sa SDPom u Zadru ?

Ja to nikako da dokučim. Molim Vas da mi odgovorite, ne morate odmah, kad stignete. Samo me eto prosvijetlite. Još jednom.