fbpx

NOSI SE BOB Ova klasična frizura i dalje ne silazi s trona popularnosti

Ako ste u potrazi za novom proljetnom frizurom, zasigurno nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za vječiti bob koji je još uvijek najpopularnija frizura

Početak nove sezone je uvijek najbolji tajming za promjene pa zašto se ne biste odlučili za frizuru koja nikad neće izaći iz mode? Čini se da je dominaciji duge kose odzvonilo jer bob frizura i njezina nekoliko centimetara duža lob verzija, ne prestaju oduševljavati slavne zaljubljenice u modu.

Ova klasična frizura koju obožavaju mnoge poznate ljepotice već je neko vrijeme veliki hit, a nedavno je svoju dugu kosu hrabro ošišala i mlada pjevačica i glumica Demi Lovato.

View this post on Instagram

New hair wassupppp 💇🏻‍♀️🤑👾

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Ovaj bezvremenski klasik koji pristaje svakom licu već neko vrijeme obožavaju i slavne fashionistice poput zvijezde ‘Igre prijestolja’ Emilije Clarke, Alexe Chung, Olivije Culpo, Olivije Wilde, Brie Larson, Mandy Moore, Jenne Dewan…

Prednost ove frizure je u njezinoj praktičnosti, a ukoliko je dobro ošišana, na stiliziranje boba ne biste trebali potrošiti previše vremena.

Hair stilisti se slažu kako je ova vječita frizura idealna za svaki oblik lica i tip kose, a bitno je samo da je dobro ošišana s postepeno ošišanim vrhovima kako bi se sačuvao volumen.

Bob se uklapa u svaki stil i uvijek izgleda chic, bez obzira nosite li malu crnu haljinu ili ste uskočili u omiljene traperice, tenisice i npr. bomber jaknu.

Ako se bojite kako bi vam bob mogao brzo dojaditi, ne brinite se jer se može nositi na više načina. Dovoljno je samo kosu počešljati na drugu stranu, a možete je nositi lagano nakovrčanu, s blagim valovima, sa šiškama, ravno ispeglanu, s pletenicom sa strane…