fbpx

DARUVARAC “Bio sam u Njemačkoj, ali sam se vratio..”

“Tu sam, u Zadru sam, i nisam nikuda bježao. Ja sam slobodan čovjek pa to i nije bijeg, mogu ići u Njemačku i bilo gdje odlučim. Nisam blesav da idem u Njemačku kad s njom imamo ugovor o izručenju. Ali rekao sam da neću bježati od hrvatskog pravosuđa, iako mi nitko ne brani sad sjesti u auto i otići u Bosnu. Čekat ću pravomoćnost presude u Hrvatskoj, kao što sam i kazao, neću bježati”, rekao je za 24sata i dodao da je bio Njemačkoj.

Rekao je da je bio svojim poslom te da se to nikoga ne tiče.

Telegram je sinoć objavio kako je “Daruvarac” u subotu Eurowingsovim letom iz Zadra odletio za Stuttgart, a pitanje gdje je on postavilo se jučer nakon što je njegov odvjetnik sudu podnio žalbu na presudu.

Njegov odvjetnik je jučer razgovarao s Indexom.

“Daruvarčev” odvjetnik: Nisam se danas čuo s njim, poslao sam mu mail

“Danas sam mu mail poslao, mi inače uvijek komuniciramo mailom”, odgovorio je portalu Index njegov odvjetnik Boris Radman na pitanje je li se danas čuo s “Daruvarcem”.

Pitali smo ga je li upoznat s time da je Kovačević navodno viđen na letu za Stuttgart.

“Niti ulazim u to niti me zanima, to sam čuo, nemam pojma”, odgovorio je.

Pitali smo kada se posljednji put vidio s “Daruvarcem”.

Otkrio kada se posljednji put vidio s “Daruvarcem”

“Prije četiri dana sam bio s njim, tako nešto, to je bio četvrtak ili petak, tada smo se dogovarali oko žalbe”, odgovorio je odvjetnik nasilnika koji je brutalno prije godinu dana prebio tinejdžericu u Zadru.