fbpx

LOPOVI U AKCIJI Turistkinja na Kalelargi ostala bez skupocjene torbe

Proteklih dana lopovi su bili aktivni u Zadru i Biogradu. Kao u većini slučajeva na meti su mobiteli, bicikli, mopedi. Broj krađa raste dolaskom turista koji neugodno iskustvo, kao u slučaju turistkinje iz Malezije, znaju doživjeti i u centru grada.

U četvrtak navečer u ulici Ive Mašine u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 37-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Krajem prošlog tjedna u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 19-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

U subotu navečer na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio torbicu u vlasništvu 61-godišnje državljanke Malezije. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

S četvrtka na petak u ulici Davorina Trstenjaka u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio dijelove mopeda u vlasništvu 44-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.