fbpx

PROMETNA NESREĆA “Daruvarac” nakon bolnice prebačen u policiju, ne želi otkriti tko je vozio

Darko Kovačević Daruvarac pušten je iz bolnice i odveden u PU zadarsku, gdje je u tijeku policijska obrada kako bi se otkrile okolnosti koje su dovele do prometne nesreće te utvrdilo tko je vozio

Darko Kovačević Daruvarac u prometnoj nesreći zadobio je lakše tjelesne ozljede, a s njim je u automobilu bio još i 27-godišnjak za kojeg je policija utvrdila da je bio alkoholiziran. Ni jedan ne želi otkriti tko je vozio, piše Večernji list.

Nesreća se dogodila u srijedu u noći između Benkovca i Biograda u mjestu Zapužane. Vozilo marke Audi zadarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine izletilo je s kolnika i udarilo u zaštitni zid. Kovačević je prevezen u bolnicu, ali još se uvijek ne zna je li i on bio alkoholiziran.

Podsjetimo, Darku Kovačeviću Daruvarcu će 28. svibnja Županijski sud u Splitu izreći pravomoćnu presudu za premlaćivanje, odnosno nanošenje teške tjelesne ozljede i prijetnju 18-godišnjakinji s kojom je bio u povremenoj vezi, a zbog čega ga je zadarski sud osudio na jedinstvenu kaznu zatvora od pet godina.

Izvor: Večernji list