fbpx

SOTONISTIČKI OBREDI U ZADRU? U napuštenoj zgradi pronađeni jezivi crteži, otisak bebinog stopala je najgori

Navodno su u napuštenoj zgradi sljedbenici tajne sotonističke sekte Mysterium Aloim održavali svoje obrede

U napuštenoj zgradi u Ulici Ivana Meštrovića u Zadru 9. prosinca prošle godine buknuo je požar koji je, po svemu sudeći, bio podmetnut. Zadarska policija ovih je dana objavila fotografije nekoliko mladića za koje se sumnja da su na prvom katu zgrade izazvali požar koji je potom zahvatio cijeli napušteni objekt, inače u vlasništvu države, gdje se nekoć nalazio kasino.

No, čini se da je u napuštenoj zgradi u Zadru bilo prilično “živo”. Vijesti.hr doznaju da su u toj zgradi navodno održavani sotonistički obredi, a u posjedu su i ekskluzivnih fotografija koje potkrepljuju te tvrdnje stanara iz susjedstva.

Na zidovima krv ili crvena boja?
Navodno su u napuštenoj zgradi sljedbenici tajne sotonističke sekte Mysterium Aloim održavali svoje obrede. Pripadnici te sekte javnosti su poznati još od 2011. godine kada su na Gradskom groblju u Zadru oskvrnuli grobove iščupavši ili okrenuvši naopako 72 križa. Osim toga, na internetu su imali svoj blog ‘Sotonizam 616’ koji je u međuvremenu ukinut.

Na fotografijama se vide zidovi oslikani pentagramima i takozvanim ‘Sotoninim križem’, a najjeziviji je crveni otisak stopala koji veličinom odgovara novorođenčetu ili bebi staroj nekoliko mjeseci. Mnogi u Zadru nagađaju da je u tom prostoru namjerno podmetnut požar upravo zbog sotonističkih rituala koji su se ondje organizirali. Iako izgleda da su “slikarije” na zidovima napravljene krvlju, pretpostavlja se da je u pitanju ipak crvena boja. Vijesti.hr pišu da su zadarskoj policiji poslali upit vezano uz ovaj slučaj, ali nisu još dobili odgovor.