fbpx

NINA KATUŠA Judo klub Zadar najuspješnija seniorka Hrvatske u 2018.

Veliko priznanje stiglo je u ruke Judo kluba Zadar i njihove predstavnice Nine Katuša. Upravo Nini, Hrvatski judo savez dodijelio je priznanje za najuspješniju seniorku u 2018. godini. Bravo Nina, puno sportskih uspjeha ti želimo i dalje.

“Svaka nagrada veseli pa tako i ovo pogotov jer dolazi od naše krovne organizacije. Sretna sam, ova nagrada je isto moja koliko i od trenera Jure i Ante Zankija koji su me pratili i bodrili na svakom natjecanju i svaki dan su me motivirali da budem još bolja”.

Ništa nije stiglo preko noći.

“Treniram judo od svoj šeste godine, znači već punih trinaest godina i to pet puta tjedno. Najveće postignuće i najveća nagrada mi je osvojeno seniorsko prvenstvo Hrvatske za 2018. godinu”.

Što sada Nina radi.

“Uh, učim jako puno, maturantica sam Ekonomske škole, sada je puno posla jer želim upisati Kineziologiju. Želim i dalje ostati u sportu”.

Želje na sportskom planu.

“Sigurno je da mi je ovo priznanje dodatna motivacija da još bolje i jače treniram. Bilo bi lijepo opet ponoviti prošlogodišnji rezultat iako je to uvijek teže nego ga osvojiti po prvi put. Dat ću sve od sebe pa ćemo vidjeti” – zaključila je Nina.

Izvor: HRT