fbpx

Livaković ne prelazi u Montpellier, potpisao novi ugovor s Dinamom

Dominik Livaković neće napustiti Dinamo, barem ne još neko vrijeme. Prvi golman hrvatskog prvaka danas je potpisao novi ugovor do 2023. godine.

Ta vijest je objavljena na presici uoči sutrašnje utakmice 3. pretkola Lige prvaka protiv Ferencvarosa.

“Bila je jedna službena ponuda, ali pričao sam s obitelji, s trenerom i s trenerom golmana i našim reprezentativcima i odlučio sam da je ovo najbolje za mene”, rekao je Livaković.

“Hvala, šefe, na velikim riječima. Stvarno sam sretan i ponosan zbog novog ugovora. Imali smo jako lijepu prošlu sezonu i to je sigurno jedan od razloga što sam potpisao novi ugovor. Nadam se da će i ova sezona biti jednako uspješna”, poručio je Livaković.

Dinamo je uspio zadržati sjajnog golmana, a Bjelica je prije nekoliko dana otkrio da se radi i na Olmovom ostanku.
“Pričamo s njima, ponuđeni su im puno bolji ugovori. Vidjet ćemo što će se događati. Nije nemoguća misija da Livaković i Olmo potpišu nove ugovore”, rekao je Bjelica.

Navodno je već bio dogovoren odlazak Livakovića u francuski Montpellier, no baš se u to vrijeme ozlijedio Zagorac pa je Dinamo ostao bez Livakovićeve zamjene. Posao je propao, a Livaković je odlučio ostati u Zagrebu.

“Za Livakovića smo poslali ponudu. Igrač želi doći, ali je njegov klub odbio. Poslali smo financijski prijedlog i nećemo ići dalje. Ako ne bude prihvaćen, okrenut ćemo se drugim opcijama”, rekao je za francuske medije Montpellierov predsjednik Laurent Nicollin.

Livaković je rođen prije 24 godine u Zadru, a u Dinamo je stigao 2015. godine iz NK Zagreba.

Izvor: Index.hr