fbpx

Ava Karabatić u toplesu najavila da će se kandidirati za predsjednicu

Splitska starleta izrazila je želju da bude nova hrvatska predsjednica. Riječ je o Avi Karabatić koja je zaron u političke vode najavila na svom službenom profilu na Instagramu fotografijom u toplesu.

“Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na Instagram i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada”, započela je poduži status.

https://www.instagram.com/p/B27qH0uJcQ5/?utm_source=ig_embed

“Znam da ću imati puno hejt komentara jer sam kao starleta, ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim”, poručila je obožavateljima.

Avu na Instagramu prati više od 52 tisuće obožavatelja, a neki su joj odmah poručili kako će glasati za nju.

Ipak, politički program još nije otkrila, no vjerujemo kako ćemo i to uskoro saznati.