fbpx

KOLAKUŠIĆ Hrvatskom društvu potreban je reset

Potencijalni predsjednički kandidat Mislav Kolakušić u nedjelju je posjetio štand na riječkom Korzu na kojem se sakupljaju potpisi potpore njegovoj kandidaturi te je poručio kako je cijelom hrvatskom društvo potreban reset i cjelovita reforma.

Kolakušić je ustvrdio da je nužno smanjiti državnu upravu i ojačati gospodarstvo. “Hrvatska je u iznimno teškoj gospodarskoj situaciji. Dio građana to razumije, dio građana to ne razumije”, rekao je.

Dao je i svoju podršku prosvjetarima u štrajku, napominjući da se najviše štrajka u najrazvijenijim zemljama gdje ljudi izražavaju svoj stav i onda ih političari slušaju. “Jer političaru nije jednostavno izaći na ulicu ako mu građani protestiraju”, kazao je.

Ovdašnji političari, tvrdi, odveli su zemlju u propast, smješkaju se, šetaju, a nitko ih ne proziva. Učitelje, kaže, najviše muče koeficijenti po kojima “netko radi iznimno mnogo za mnogo manje novaca od nekoga tko ne radi ništa”.

” Uvijek je bilo nekako i uvijek će nekako biti”, rekao je Kolakušić dajući svoj recept za rješenje hrvatskog gospodarstva.

Podršku na Korzu su mu iskazali saborski zastupnik Ivan Lovrinović i politička stranka Akcija mladih.

Izvor: tportal.hr