fbpx

Kolakušić otkrio slogan, na izborima očekuje 600.000 glasova

Nakon što su proteklih desetak dana svoje slogane otkrili Kolinda, Milanović i Škoro (nešto ranije), prije par dana svoj je slogan za predsjedničke izbore otkrio i predsjednički kandidat Mislav Kolakušić. Njegov je slogan “Ili Mislav ili je svejedno”.

U četvrtak u emisiji Otvoreno gostovao je i voditelj njegove izborne kampanje Dražen Dizdar, kojega su, između ostalog, upitali za Kolakušićevu izjavu da bi predsjednik trebao imati plaću 70 tisuća kuna.

“Mislav Kolakušić donosi jedine prave promjene. Bit će prilike da objasni sve svoje izjave pa će objasniti i tu o iznosu plaće”, rekao je Dizdar.

“Nas ne brinu rezultati anketa”

“Nas ne brinu, ali niti vesele rezultati anketa. Mi ne vjerujemo rezultatima anketa, a u prilog tome nam idu rezultati anketa neposredno prije europarlamentarnih izbora. Naime, tri anketne kuće koje su radile za tri televizije dale su nam puno manje tada. Niti jedna nam nije prognozirala mandat. I sad bismo mi trebali vjerovati tome. Mi im ne vjerujemo, naše procjene su bile preciznije. Mislav je tri dana prije izbora kazao da se, ukoliko ne osvoji 80 tisuća glasova, povlači iz politike, a dao je i otkaz na sudu. Osvojio je 85.000 glasova”, rekao je Dizdar.

“Sada je naša procjena da možemo osvojiti 600 tisuća glasova, ta je brojka važna za drugi krug”, dodao je Kolakušićev voditelj kampanje.