fbpx

Predsjednica Uskokovom optuženiku Bandiću pjevala rođendansku pjesmicu

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je prikupljanjem potpisa jučer i službeno krenula u borbu za novi mandat, pjevala je sinoć Uskokovom optuženiku Milanu Bandiću povodom njegovog 64. rođendana. Poklonila mu je i tortu na kojoj je slika njih dvoje.

Krenimo redom.

Na Bandićevom se rođendanu, kako smo pisali, jučer pojavio i Jakov Kitarović, Kolindin suprug. Osim s optuženikom, tulumario je s ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem te s Bandićevim (p)odanicima, među kojima je bio i vozač Zdravko Krajina koji je u slobodno vrijeme organizator sajmova na Trgu. Kako je noć i slavlje odmicalo, Bandić je završio na večeri Brotnjanaca u Boćarskom domu. Tamo se pojavila i predsjednica.

I ne samo da se pojavila nego se uhvatila mikrofona i Uskokovom optuženiku pjesmicom čestitala rođendan.

Snimku je objavio Mostov Nikola Grmoja na Facebooku.

“Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije, pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću. Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana”, napisao je među ostalim Grmoja uz video.

No, Kolindina pjesma nije bila jedini dar Bandiću.

Novinarka Nove TV Sabina Tandara Knezović na Twitteru je objavila fotografiju torte koju je predsjednica Kolinda poklonila optuženiku Bandiću. Torta je ukrašena predsjedničkim insignijama na kojoj stoji nekoliko začudnih minijaturnih metalnih skulptura u obliku osa, a tortom dominira pomalo psihodelična fotografija Bandića i Kolinde.

“Specijalno su je odnijeli muž Jakov i savjetnik Mađar”, napisala je Tandara Knezović.

Izvor: Index.hr