fbpx

PUPIĆ-BAKRAČ Pošteni policajac želi pravno uređenu RH, a Božinović i HDZ klijentelističko-nepotističku balkansku krčmu!

Povodom prosvjeda podrške suspendiranom zadarskom policajcu, oglasio se županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač, čije priopćenje prenosimo u cijelosti.


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

U aferi oko bivšeg zamjenika ravnatelja policije Josipa Čelića postoje jasno razgraničene dvije strane. Pošteni policajac koji želi pravno uređenu, poštenu i pravednu Republiku Hrvatsku (tko god on da jest) te oni koji su zataškavali slučaj obijesne vožnje, progone i suspendiraju nevinog policajca, među kojima je ministar Božinović koji žele da Hrvatska bude i ostane nepotističko-klijentelistička balkanska krčma.

Policajac Josip Čelić je u naseljenom mjestu gdje je ograničenje brzine 50 km/h vozio 165 km/h. Znači da je hotimično dovodio u opasnost zdravlje i živote ljudi na sličan način kao da je u naseljenom mjestu nasumično pucao iz vatrenog oružja. Nije suspendiran već i dalje radi u sustavu, a PU Zadarska organizira lov na vještice, šalje ljude na detektor tražeći osobu koja je zataškavanje razotkrila javnosti. U svemu tome ministar Božinović kao da se najeo bunike, bulazni gluposti uspoređujući državu i državne institucije sa tvrtkom!? Da li on stvarno smatra da su RH i MUP tvrtke u vlasništvu HDZa!? Da li misli kako u ovoj državi postoji neka nova HDZova buržoazija koja je nedodirljiva, izvan svih Zakona!?

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač