fbpx

ŠEF SINDIKATA POLICIJE Ministar Božinović je najgori ministar policije ikad, a ovo je jedan od najvećih skandala u povijesti Hrvatske

Šef Nacionalnog sindikata policije Nikola Kajkić izjavio je na press konferenciji kako je ministar Božinović najgori ministar policije ikad te da je ovo jedan od najvećih skandala u povijesti Hrvatske. Pozvao je svoje kolege policajce da istraže sve presretače u Hrvatskoj te otkrio kako on čuje razne priče.

“Nažalost, ovo što kolega prolazi danas, ja sam prolazio prije izvjesnog vremena. Ovo što je MUP napravio je loša poruka, to je poruka da za sve ono što se događa je kriv, tko, sindikalni povjerenik. On je danas Crni Pedro, sutra će biti netko od vas novinara, onda neki građanin”, rekao je Kajkić.

“Ako netko radi u MUP-u, neka ga se kazni. Onaj slogan kojeg ministar koristi je daleko narušen. Mi smo tu da štitimo građane, a ne da ne plaćamo kazne kao policajci”, rekao je Kajkić.

“Mi nikada nećemo biti za to da se nekome kazna sredi, svi smo jednaki. Naš kolega je prokazan kao netko tko je odao službenu tajnu. To nema veze s tajnom. Taj kolega ili kolegica tko je to odao, napravio je dobru stvar. Ja bih isto napravio. Ministar je rekao da svaka firma ima svoja pravila. Mi nismo firma, mi smo institucija koja provodi zakonske norme. Danas gledate čovjeka koji ni kriv ni dužan odgovara za nešto s čim nema veze”, rekao je Kajkić te zaključio da je ovo jedan od najvećih skandala u povijesti hrvatske policije.

“Ovo je najveća afera u MUP-u od početka ove države”, ustvrdio je.