fbpx

VIDEO Pernar izbačen iz sabora, vikao o smrti Nevenke Jurak

Ivan Pernar opet je izbačen iz sabora. Ovog puta zbog svađe s predsjedavajućim Milijanom Brkićem o smrti Nevenke Jurak i suđenja HDZ-u.

“Imamo jedan veliki problem, a vezan je uz smrt Nevenke Jurak, glavne svjedokinje protiv HDZ-a. Iako sam ja govorio da taj proces predugo traje, da je moguće da će se HDZ izvući, nažalost, ništa se nije poduzelo”, rekao je Pernar.

“Ja ne vidim drugi način da ukažem na problem da HDZ odbija vratiti 24 milijuna kuna koje je uzeo iz Fimi medije”, rekao je Pernar.

“Predugo traje ovo sa suđenjem, bojim se da će vas sudovi osloboditi, da se ti novci neće vratiti”, rekao je Pernar predsjedavajućem Brkiću.

“Ovo je velika nepravda, hrvatski narod to ne može prihvatiti”, govorio je Pernar.

“Zašto procesi protiv HDZ-a traju godinama, da živih svjedoka više nema”, rekao je Pernar koji je nakon toga izbačen.

“Žao mi je što koristite isti model samopromocije, šaljete jako ružnu poruku”, rekao je Pernaru predsjedavajući, potpredsjednik Sabora Milijan Brkić (HDZ) pa zamolio djelatnike saborske straže da mu pokažu “izlazna vrata iz plenarne dvorane”.

“Istina će pobijediti, narod će otvoriti oči”, govorio je Pernar.

Onda su došli zaštitari.

“Spreman sam sam izaći ako se HDZ ispriča”, rekao je Pernar. Onda su ga zaštitari uhvatili.

“HDZ je pokrao 24 milijuna kuna preko Fimi medije, smrću Nevenke Jurak umro je glavni svjedok, vrlo je vjerojatno da HDZ nikad neće biti osuđen”, vikao je Pernar.