fbpx

VOŠTARNICA Uz prijetnju nožem opljačkao trgovinu! Prijavljene krađe u Prkosu, Bibinjama i Briševu

Oko 19.15 sati u ulici Grgura Viteza, nepoznata muška osoba je ušla u trgovinu, zaprijetila prodavačici nožem te ukrala novac. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, u tijeku je potraga za počiniteljem – izvijestili su iz zadarske Policijske uprave.

Javljaju još i o teškim krađama: U noći s utorka na srijedu u Ulici Put Petrića u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu  trgovačkog društva, odakle je otuđio novac i prehrambene artikle. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U noći s utorka na srijedu u Prkosu nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac, više vrsta raznih cigareta, alkoholnog i bezalkoholnog pića, kozmetike i slatkiša. Materijalna šteta će biti utvrđena naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U periodu od ponedjeljka do srijede u Bibinjama, nepoznati počinitelj je s broda na vezu otuđio ribarsku mrežu u vlasništvu  55-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe. U posljednjih sedam dana u Briševu, nepoznati počinitelj je otuđio trimer, pumpu za navodnjavanje i razni alat u vlasništvu  54-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.