fbpx

FENOMEN KOLAKUŠIĆ Dok ga mediji otpisuju, njegove pristaše se organiziraju i kreću na izbore?

Nakon što je Mislav Kolakušić objavio da odustaje od parlamentarnih izbora, mediji su puno objava u kojemu ga prozivaju za izdaju 112 tisuća glasača koji su mu poklonili povjerenje.

No, medijski natpisi kao da ne dopiru do istih tih glasača jer ga oni i dalje masovno pozivaju da krene u utrku za parlamentarne izbore. S obzirom da Kolakušića na društvenim mrežama i dalje podržava impresivan broj ljudi, sve se više spominje i stvaranje organizacije, pa čak i stranke, koja bi nastavila njegovu priču.

Pokret ili stranka?

“Uskoro će se osnovati stranka ‘Antikorupcijski pokret’. S ljudima koji su neovisni,ne pripadaju niti jednoj stranci. S ljudima koji su protiv kriminala i korupcije, a za pravdu i poštenje. Mi ne pripadamo nikome i s nikim nećemo koalirati,osim sa narodom. Mi smo ZA nove moralne političare,kojima će biti čast da služe narodu, najavljaju članovi u jednoj od grupa koje podržavaju Kolakušića.

Zna se da su Katarina Jukić iz Pule, Marijana Botić iz Zadra i Milan Puharić iz Zagreba istupili iz udruge Mislava Kolakušića neposredno prije predsjedničkih izbora te su na konferenciji za novinare predstavili nezavisnu antikorupcijsku organizaciju -Antikorupcijski pokret.

Po svemu sudeći, čini se da priča s Mislavom Kolakušićem možda još nije gotova.