fbpx

SINČIĆ POZVAO KOLAKUŠIĆA DA NE ODUSTANE: “Zajedno s Lovrinovićem možemo povesti četvrti blok”

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na svom je Facebook profilu pozvao Mislava Kolakušića da ne odustane od izlaska na parlamentarne izbore.

“Dao sam mu glas i opet bih mu ga dao. Danima čitam iživljavanje pojedinih novinara i marginalnih političara zbog njegove odluke da neće izaći na parlamentarne izbore kao politička opcija.

Kada se pojavio na političkoj sceni, mislio sam da je ohol i bahat. On je mislio da sam ja potkapacitirani anarhist. A onda smo se upoznali.

U proteklih šest mjeseci proveo sam s njim sate. Niti jedne sekunde se nisam osjetio izdanim ili prevarenim. Dapače, nikad nisam upoznao političara, možda ni čovjeka, koji je toliko brutalno iskren koliko je on bio prema meni, ali i prema građanima, piše Sinčić te nastavlja:

“Mjesecima ponavlja da u slučaju ako ne osvoji određeni broj glasova na predsjedničkim izborima, na parlamentarnim izborima neće sudjelovati.

Za razliku od postupka koji me šokirao prije koji mjesec, kada me nakon svih dogovora o rotaciji na izborno jutro dočekala poruka bivšeg kolege – želim u EU parlament – Mislav stoji iza svake svoje rečenice.

Rekao sam mu jučer u jednom trenutku: “Mislave, jesi li ti siguran? Teško mi je sve ovo čitati, jesi li 100% siguran, još se uvijek možeš predomisliti?”

A on mi kaže: “Ivane, što je čovjek koji se ne drži svoje riječi?”Jedina njegova pogreška je što se zaletio prije koji mjesec sa izjavom.

Teško mi je što smo ostali bez njega na nacionaloj razini, ali volim što je takav. Vjerujem da su osjećaji obostrani.
Veselim se raditi s njim, planirati buduće projekte, jer takve u redovima HDZ-a i SDP-a sigurno nećemo naći. Hvala svima koji su mu dali glas”, napisao je Sinčić.

// MISLAV KOLAKUŠIĆ //Dao sam mu glas i opet bih mu ga dao.Danima čitam iživljavanje pojedinih novinara i…

Geplaatst door Ivan Vilibor Sinčić op Donderdag 26 december 2019

 

“Živi zid, Lovrinović, Kolakušić mogu zajedno predvodi četvrti blok. Znamo da je gospodin Milsav Kolakušić rekao da će se povući. Ljudi koji su mu dali glas voljeli bi da ih prestavlja i dalje. Ne bi shvatili promjenu stava kao manu već kao pozitivu i fleksibilnost. Organizirano ga napadaju, znači da ga se boje. Uza svu propagandu velike stranke su dobile mali postotak glasova ispod 30, %. Za sljedeće izbore formirala su se tri bloka. Potreban je i četvrti a tu je Kolakušić važan. Prema mojim računicama, četvrti blok s njim imao bi 15-20%,” mišljenja je Sinčić.

“Na žalost birači nisu prepoznali poruke promjena i snagu Mislava. Zemlja će do parlamentarnih izbora još više grcati pod jarmom korumpiranih političara a onda je popravni za sve nas ili nestanak!Mislim ipak da su izbori ukradeni. Ovo u državi je sve više odvratnije. Kao i prije 5 god. molio bi te da se borite u EU parlamentu protiv ovakvog ovršnog zakona i za uvođenje Zakona o porijeklu imovine. Ne mogu vjerovati da je EU slijepa na to što se događa u našoj državi”, smatra Sinčić.