fbpx

HDZ O NAPADU: “U SDP-u su očito nervozni zbog skorašnjeg poraza njihovog kandidata. Smetaju im plakati koji su rekli samo istinu”

Povodom napada na SDP-ovog vijećnika Danijela Radetu, oglasio se izborni stožer HDZ-a Zadarske županije. Njihovo priopćenje prenosimo i cijelosti.


Poštovani,

Potaknuti medijskim natpisima i prozivkama od strane SDP-ovog vijećnika Danijela Radete, želimo istaknuti da HDZ Zadarske županije oštro osuđuje svaku vrstu nasilja te pozivamo na fer i korektnu političku borbu.

Krajnje je neutemeljeno od zadarskog SDP-a prozivati našu stranku za incident koji se dogodio sinoć prilikom lijepljenja plakata. Nitko od naših članova nije lijepio plakate već se Radeta sukobio s djelatnikom agencije za oglašavanje.

U SDP-u su očito nervozni zbog skorašnjeg poraza njihovog kandidata, svjesni da su dosegnuli svoj maksimum. Smetaju im plakati koji su rekli samo istinu i podsjetili naše sugrađane na devastirajuće učinke SDP-ove vlade u mandatu Zorana Milanovića, posebno po Zadar. Plakati, koji su dio legitimne političke kampanje, podsjetili su na zaustavljanje Gaženice, Poliklinike, Centra Mocire i brojnih drugih projekata u Zadarskoj županiji.

Naša je kampanja cijelo vrijeme bila pozitivna i uključiva, što je dobro za sve sudionike izbora i vjerujemo da su to građani prepoznali.

Izborni stožer HDZ-a Zadarske županije