fbpx

HDZ-ovci masovno glasali za Milanovića, Plenkoviću šalju dokaze

Članovi HDZ-a, nezadovoljni predsjednikom i vodstvom stranke, iz protesta su masovno glasali za Zorana Milanovića.

U HDZ-ovoj Viber grupi, sve je više objava koje pokazuju da je Kolinda Grabar Kitarović onoga dana kad se svrstala uz Andreja Plenkovića zapečatila svoju sudbinu kao predsjednice. Članovi HDZ-a masovno objavljuju glasačke listiće iz kojih se vidi da su svoj glas dali kandidatu SDP-a. Kao dokaz, pored listića slikaju članske iskaznice HDZ-a.

Treba podsjetiti da je upravo zbog objava u HDZ-ovoj Viber grupi iz stranke nedavno isključeno nekoliko članova, koji su se usudili javno kritizirati Andreja Plenkovića i njegovu politiku. Prema informacijama iz stranke, radi se upravo o ljudima koji su na terenu najviše agitirali za HDZ.

Nezadovoljstvo šefom stranke u HDZ-u očito dosiže vrhunac. Kada su članovi spremni glasati za protivničkog kandidata, samo da pokažu koliko se ne slažu s predsjednikom stranke, nije teško zaključiti da se Andreju Plenkoviću opasno ljulja stolica.

“Na parlamentarim izborima smo glasali za suverenističku politiku. A što smo dobili? Istanbulsku konvenciju, Marakeški sporazum, dodvoravanje Pupovcu, koaliciju s HNS-om…Gubimo grad po grad. Na lokalnim razinama aparatčici zamjenjuju sposobne i poštene članove stranke. Zbog Andreja Plenkovića HDZ je u raspadu, otkriva nam jedan od članova HDZ-a koji je člani i HDZ-ove Viber grupe.

Očito je da isto misli i većina članstva.

“Račun za Plenkovićevu politiku ovoga puta je ispostavljen Kolindi. Slijedeći će puta će ga dobiti on sam, poručuju HDZ-ovci.

Očito je da slijede zanimljivi unutarstranački izbori u toj stranci. Prema najavama oni bi se trabali održati u ožujku ili travnju ove godine.