fbpx

Gradska organizacija Neovisnih za Hrvatsku proslavila je svoju drugu godišnjicu osnutka

U VIP dvorani na Višnjiku Gradska organizacija stranke Neovisni za Hrvatsku u subotu je svečanom sjednicom proslavila svoju drugu obljetnicu djelovanja. Povodom druge godišnjice osnutka, predsjednik GO Mate Lukić nije krio svoje zadovoljstvo ostvarenim političkim radom u službi Zadrana.

Lukić je predstavio veliki broj novih mladih članova istaknuvši kako je upravo mladež stranke njezin temelj, pokretač i njezina budućnost. Na svečanoj sjednici uručio je tri svečana imenovanja za tri važne koordinacije – one za mladež, za žene i za branitelje. Za koordinatoricu mladeži imenovana je Ana Ožaković, za žene Dežana Dujić i za branitelje Klaris Perić.

Predsjednik je istaknuo uspješne rezultate na zadnja dva ciklusa izbora u kojima je NHR išao samostalno na lokalnoj razini, brojne projekte i elaborate koje je napravio gradski odbor NHR-a te je pohvalio predsjednike mjesnih odbora u kojima je na vlasti NHR koji se razvijaju kao primjer je predstavio sve što je napravljeno na Novom Bokanjcu. Predstavljene su daljnje smjernice djelovanja i planovi rada organizacije za iduće lokalne izbore.

Skupu su uz brojno članstvo gradskog NHR-a prisustvovali i gosti, članovi Nacionalnog predsjedništva NHR-a, predstavnici županijskog odbora stranke, te predstavnici partnerskih lokalnih stranki Duško Vuković predsjednik GO HSU-a i Županijski tajnik HDZ-a te zamjenik gradonačelnika Ante Babić koji su istaknuli kako se ovdje osjećaju ugodno i u prijateljskoj atmosferi.