fbpx

Hitno tražimo volontere koji su spremni zasukati rukave, nisu gadljivi već odgovorni i pouzdani timski igrači koji se ne boje pasa…!

Udruga Zadarske Šapice koja se nalazi u Zadru ima volonterski apel za pomoć.

– Izađite u susret napuštenim psima i nama kao volonterima te nam pomozite nam na svoj način. Svi smo volonteri i svima je jedan cilj, a to je pomoći životinjama.

– Molimo dijelite, tako malo treba, a toliko toga se može napraviti. Ljudi se sjete samo taj dan kad vide apel za pomoć i krene sve u zaborav za dan – dva. Ako nam želite izaći u susret molimo da ovu poruku objavite svakih tjedan dana.

– Hitno tražimo svakodnevno volontere (punoljetne) vrijedne ljude koji su spremni zasukati rukave, nisu gadljivi već odgovorni i pouzdani timski igrači koji se ne boje pasa, vozačka bi bila super, ali nije uvjet. Rad u azilu je zapravo pravi fizički rad i kontakt koliko s dobrim ljudima, toliko i s onima koji to nisu.. I zato tek rijetki volonteri opstaju na duge staze. Takav rad troši ljude fizički i emocionalno i na to treba biti spreman. U azilu dan počinjemo s hranjenjem pasa i dijeljenjem vode, čišćenjem boxeva i dijeljenjem terapija, odlazak veterinaru ako za to postoji razlog, održavanje reda i čistoće, sitni popravci kojih u azilu ima stvarno uvijek. Ako doista imate volje, pouzdani ste i odgovorni, javite nam se u Inbox. Pratite nas na društvenim mrežama i pomozite na bilo koji način uz slogan: Ne napuštaj! Ne kupuj! Udomi! Kastriraj!

S poštovanjem;
Zadarske Šapice

Facebook:

https://www.facebook.com/zadarskiazil2/

Google:

https://g.page/Zadarski-Azil?gm

Instagram:

https://instagram.com/zadarskiazil