fbpx

Najbolji stomatolog u Splitu – odabrali pacijenti

Dentech je klinika koja se bavi različitim granama stomatologije. Ova dentalna klinika nalazi se u turističkom gradu Splitu, drugom najvećem gradu u Hrvatskoj, te njezini stručnjaci pomažu pacijentima iz Hrvatske te iz drugih dijelova svijeta s njihovim stomatološkim problemima.

Dentech je dentalna klinika koja ima 20 godina iskustva u različitim područjima stomatologije gdje su učinili mnogo različitih transformacija i riješili mnoge dentalne probleme. Kroz ovu kliniku prošlo je više od 4000 pacijenata te su ih posjetili ljudi iz 16-ak različitih zemalja svijeta. Ova dentalna klinika dobila je 2018. godine pečat izvrsnosti koji samo pokazuje njihovu predanost radu. Dentech je vodeća dentalna klinika u Hrvatskoj.

Opremljeni su najnovijom opremom i dijagnostikom te imaju visokokvalitetne materijale. Osim toga, prvi stomatološki pregled uvijek je besplatan, organiziraju prijevoz ako ga nemate, usluge se mogu plaćati gotovinom ili karticom, tretmani su brzi i bezbolni, imaju prevoditelje (na hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku) te imaju stručnjake za različita područja stomatologije i kirurgije.

Ovo su samo neke od prednost odlaska u Dentech za rješavanje svojih dentalnih problema. Osim toga, neke od posebnih pogodnosti koje pacijenti dobiju dolaskom u Dentech su posebni popusti na pakete stomatoloških usluga, sve dentalne usluge na jednom mjestu, smještaj koji organizira klinika ako niste iz Splita, popusti za parove ili ako dovedete prijatelja, itd.

Dentalna klinika Dentech nudi široki raspon stomatoloških usluga. Imaju stručnjake za implantologiju, estetsku stomatologiju, protetiku, oralnu kirurgiju, endodonciju, parodontologiju, ortodonciju te pedodonciju. Estetska stomatologija između ostalog uključuje uslugu izbjeljivanja zubi. Područje protetike uključuje rad s mostovima, krunicama, ljuskicama, implantatima te protezama. Oralna kirurgija odnosi se na resekciju korijena, uklanjanje cisti, vađenje zuba, korijena zuba ili umnjaka, itd. Parodontologija bavi se gingivitisom, parodontitisom te parodontnim džepom, a ortodoncija aparatićima za zube. Na kraju, pedodoncija je područje koje se bavi dentalnim zdravljem najmlađe dobi.

Dentalna klinika Dentech promovira dentalni turizam koji je brzo rastući fenomen u zdravstvenom turizmu. S obzirom na to da su smješteni u turističkom središtu grada Splita, odlično su ukomponirali dentalni turizam u svoju kliniku. Tako pozivaju ljude iz svih dijelova svijeta da dođu odraditi svoje stomatološke potrebe u Splitu te da istovremeno uživaju u odmoru i atrakcijama.