fbpx

Pernaru su se smijali kad je u saboru govorio da Hrvatskom drma masonerija

Na masoneriju u Hrvatskoj već godinama upozorava saborski zastupnik Ivan Pernar. No, do sada je nailazio samo na porugi i isijavanje, kako u sabornici tako u medijima. Nakon slučaja Gabrić – Jelenić to se odjednom promijenilo.

“Kad sam u ovoj sabornici govorio kako Hrvatskom drma masonerija i da se masoni nalaze na najvišim pozicijama tada su mi se svi rugali, mnogi i u ovoj sabornici, a mediji pogotovo. Kada sam premijera Plenkovića pitao koliko ima masona u Vladi također su to mediji posprdno pratili.

Međutim, vrijeme pokazuje da je nažalost masonerija u Hrvatskoj moćna, utjecajna i da ima puno članova, a da među njima ima i najviših državnih dužnosnika. Pozivam hrvatski narod da otvori svoje oči, da progleda i da prestane vjerovati medijima i da se suprotstavi masoneriji, odnosno da na izborima podrži one političare koji su se usudili dići svoj glas protiv te okultne i zloglasne organizacije, objavio je Ivan Pernar koji je uistinu više puta u saboru progovarao protiv masona.

Tada je naistaknutiji mason bio kralj ovrha Marijan Hanžeković. Ovih dana se otkriva kako je slobodno zidarstvo ušlo u sve pore društva u kojima počiva moć.

Kako je govorio Pernar, pogledajte na snimci: