fbpx

PUPIĆ-BAKRAČ “Kvisko je gradu dužan 235.018 kuna, on je krvario jedino za vlastitu stražnjicu”

Povodom jučerašnje prezentacije projekata uređenja obalnog pojasa u Diklu potaknuta od strane županijske vijećnice Akcije mladih, Marjane Botić te vezano uz reakciju Dubravka Milina, priopćenjem za javnost oglasio se županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

U gradskoj vijećnici jučer je održana prezentacija uređenja obalnog pojasa grada Zadra. Na prezentaciju je došla naša županijska vijećnica mr.sc. pomorskog prava i prava mora Marjana Botić . Nazočne je sa stručnog aspekta upozorila na devastaciju obale i kršenje propisa. Nestručnjaci po pitanju pomorskog dobra i prava mora ginekolog Dukić i strojar Kasap u nedostatku argumenata napali su našu vijećnicu kako uopće nije trebala doći na prezentaciju jer županijska vijećnica nema što raditi na prezentaciji u gradu!? Što grad Zadar nije u Zadarskoj županiji ?

Sad se tu našla Marjana da ih upozorava na devastaciju obalnog pojasa i kršenje propisa, pravi budale od njih pred predstavnicima medija te im kvari PR.

Onda se za riječ javio svjetski prvak u spravljanju koktela Dubravko Milin- Kvisko On je došao braniti ginekologa Dukića i strojara Kasapa . Ne samo da čovjek nema blage veze o pomorskom dobru i pravu mora nego je u svom istupu pokazao da nema pojma o problematici zbrinjavanja otpada. Naime našu vijećnicu Marijanu Botić optužio je da svoje kućno smeće baca u Diklu, na njihovu djedovinu!? U svom nebuloznom istupu spominjao je kako on krvari za Diklo!?

Činjenica je da smo svi mi vijećnici AM više puta upozoravali na problematiku deponije u Diklu, a posebno Marjana Botić. Čak smo svojevremeno održali i prosvjed ispred deponije upozorivši na neodrživost postojećeg stanja. Kvisko se po tom pitanju nikada nije očitovao niti je bilo što javno poduzimao. Mora da je to njegovo krvarenje za Diklo bilo nekakvo unutarnje krvarenje tipa da se zaključao u sobu i plakao nad sudbinom rodnog mjesta.

Kvisko je sa svojom tvrtkom Atrijum Milin d.o.o prema iskazu pročelnika Ivana Miolovića ostao dužan Gradu 174.735,01 kuna glavnice i 60.283,30 kuna kamata, ukupno 235.018,31 kuna za najam Atrija. I sada taj svjetski prvak u spravljanju koktela bez iti malo srama drži katedru u gradskoj vijećnici o problematici o kojoj pojma nema predstavljajući sebe kao nekog tko krvari za javno dobro!? I to mu dozvoljavaju ovi iz grada kojem je dužan 235.018,31 kuna!?
Oprostite ali, pa j… te di mi živimo?

Jedino u što se Kvisko razumje jest ugostiteljstvo. Dok nije bilo partije bio je simpatičan lik koji je uveseljavo goste po gradskim kafićima balansirajući na jednoj nozi, izvodeći akrobacije sa čepovima i druge trikove. Nikad on nije ništa posebno tražio za te svoje predstave, bilo mu je dovoljno da ga oduševljeni gosti počaste pivom ili nekim drugim pićem.

Nakon što je postao viđeni član HDZ-a Kvisko je sveprisutan, čak ulazi i u članstvo Nadzornih odbora. Ne znam što je on radio na sjednicama Nadzornih odbora budući je upućen samo u ugostiteljstvo. Valjda ostalim članovima NO spravljao koktele ili ih zabavljao balansirajući na jednoj nozi.

Jedino za što je Kvisko u životu krvario jest njegova stražnjica.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić Bakrač