fbpx

Masoni preuzeli presjedanje Županijskom skupštinom?

Nakon ostavke Željka Lončara imenovana je nova predsjednica Županijske skupštine, Nevenka Marinović. Oporba predvođena Akcijom mladih navela je kako je ista članica “Braće hrvatskog zmaja” koja je zapravo masonska udruga, tvrde iz Akcije mladih.

“Plenković je smijenio državnog odvjetnika jer je mason i jer je javno nespojivo s tajnim društvima. Masoni imaju tajne obrede velikog meštra i okultne obrede. Ona je Zmajica od Ravnih kotara i pripada Braći hrvatskog zmaja koja je masonska udruga, u kojoj piju vino pomiješano s pepelom iz kaleža, a vodi ga veliki meštar i meštarski zbor. Kao masonka ima tajne obrede i kao takva nije pogodna za predsjednicu Skupštine”, rekao je Pupić-Bakrač

“Gospođa Marinović je intelektualac, nesebična osoba, ali čak da nije tako glasao bih za prijedlog HDZ-a”, rekao je Drago Čulina od nedavno član stranke Bandić Milan 365.

“Ja sam zvao svećenike koji su mi rekli da i njih ima u udruzi te da ona koja štiti crkvu, inače ne bih mogao podržati osobu iz takve udruge. Zaštitnik udruge je sv. Juraj koji je ubio zmaja”, rekao je Darko Pedić iz HRAST-a koji je naveo kako mu je dostavljena snimka na kojoj Pupić-Bakrač govori da je on kreten.

“Moj stav je da skupštinu treba raspustiti i raspisati nove izbore”, rekla je Renata Sabljar Dračevac (SDP).


VEZANI ČLANCI

UMJESTO LONČARA Predsjednica Županijske skupštine – Nevenka Marinović