fbpx

Nestao bivši predsjednik Torcide, priča je jako čudna

Splitska policija objavila je na MUP-ovoj stranici Nestali.hr da se od 9. ožujka traga za Petrom Tomičićem, 36-godišnjakom s prebivalištem u Kaštel Štafiliću.

Tomičić je javnosti poznatiji pod nadimkom Pero Pokemon i svojevremeno je, prije devet godina, bio jednoglasno izabran za predsjednika Kluba navijača Hajduka Torcida.

Prema pričama s ulice, vrlo je intrigantan način na koji je Tomičić nestao. Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, on je te večeri u stanu u vlasništvu njegove majke u Kaštel Štafiliću bio s 38-godišnjim prijateljem i negdje u večernjim satima pozvao je broj 112 i kazao da je njegovom prijatelju loše.

Što se dogodilo u stanu?

12Odmah je alarmirana hitna pomoć koja je stigla na mjesto događaja te je 38-godišnjaka pronašla sa simptomima predoziranja i počela ga reanimirati. No bolničari nisu uspjeli u tome i mogli su samo ustanoviti smrt te je obaviještena policija. Navodno su, po pričama ljudi bliskih njemu, došla dva uniformirana policajca i dva u civilu te je jedan od uniformiranih kazao Pokemonu, koji se vrlo loše osjećao zbog toga što se dogodilo njegovom prijatelju, da izađe van da malo udahne svježeg zraka i dođe k sebi.

Ovaj je izašao i više se nije vratio niti ga je itko vidio, a njegova je majka dan poslije i službeno prijavila nestanak.

Iz splitske policije neslužbeno je za Slobodnu Dalmaciju potvrđeno da su te večeri imali intervenciju na dojavu hitne pomoći i da je u stanu u vlasništvu ženske osobe koji koristi njen sin pronađeno mrtvo tijelo muškarca. No opovrgavaju da je Tomičić bio u stanu u trenutku kad je tamo stigla policijska ophodnja.