fbpx

Otkazana Wings for Life World Run utrka

Danas poslijepodne stigla je službena obavijest Wings for Life organizacije. Nažalost, i ta najpoznatija svjetska utrka se odgađa.

– Teška srca, ali u svjetlu trenutnog razvoja situacije, donijeli smo odluku o otkazivanju svih Wings for Life World Run utrka na službenim lokacijama i Organiziranih utrka uz aplikaciju planiranih 3. svibnja. Nadamo se da vam otkazivanje utrke neće stvoriti neugodnosti. Želimo vama, vašim obiteljima i prijateljima sve najbolje u ovim izazovnim vremenima. Wings for Life je organizacija koja teži pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine i upravo zato, zdravlje stavlja na prvo mjesto. Ipak, u svemu tome imamo i dobre vijesti. Još uvijek možete trčati individualno uz Wings for Life World Run aplikaciju 3. svibnja, bez obzira na to gdje se nalazite. Pogledajmo naprijed s optimizmom -stoji u priopćenju ove organizacije.

Također zamolili su sve za strpljenje kako bi se u narednim danima pripremili za potrebne administrativne korake.

– Do 25. ožujka zaprimit ćete daljnje upute vezane za uplaćene startnine i trčanje uz aplikaciju. Također, u narednim danima na našoj stranici moći ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja (FAQ). Cilj kojem svih ovih godina zajedno težimo i na kojem radimo ostaje isti, prikupiti sredstva za istraživanja ozljeda leđne moždine. Duboko smo zahvalni vama, nevjerojatnoj zajednici trkača, za svesrdnu podršku i pomoć na tom putovanju proteklih sedam godina. Zahvaljujemo se na razumijevanju i želimo vam svako dobro – zaključili su u priopćenju.